Näin paljon hymy vaikuttaa rakkauteen – paras kiitos kumppanille

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hymyileminen on yksinkertainen tapa osoittaa ystävällisyyttä, iloisuutta tai onnellisuutta muille. Ihmiset näyttävät yleensä hymyillessään viehättävimmiltä ja saavat myös kanssaelävät ihmiset paremmalle tuulelle. Hymy on erinomainen suhteen parantaja.

Hymy piristää päivää tehokkaasti. Sen avulla voi viestiä omalle kumppanille, että toivottaa hänet tervetulleeksi lähelle esimerkiksi suutelemaan, halailemaan tai keskustelemaan. Samalla voi osoittaa hänelle, että parisuhde voi hyvin ja omaa kumppania arvostetaan.

Positiivinen elämänasenne johtaa todistetusti aina onnellisempaan elämään. Hymyileminen vapauttaa mielihyvähormoneja sekä antaessaan että sitä vastaanottaessa. Hymy on oman hyvinvoinnin barometri.