Rapu pakeni elävältä keitetyksi joutumista – leikkasi oman saksensa irti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla tavataan äyriäinen, joka on päättänyt olla alistumatta kohtaloonsa joutua ruoaksi. Rapu leikkaa mielummin oman saksensa irti. Kiinalaisessa ravintolassa kuvatulla videolla pienikokoinen rapu on onnistunut nousemaan hotpot-padan reunalle.

Äyriäisen toinen saksi roikkuu vaurioittuneena ruoan liemessä. Rapu leikkaa sen irti ja jatkaa pakoaan. Ruoan tilannut asiakas oli tilanteesta niin hämmästynyt, että hän päätti pelastaa ravun. Straits Times -lehden mukaan se asuu nykyään hänen akvaariossaan.

Rapu ei todennäköisesti joudu elämään loppuikäänsä yksisaksisena. Monien äyriäisten tiedetään nimittäin kykenemään kasvattamaan uuden raajaan menetetyn tilalle.

 

Publiée par 加藤軍台灣粉絲團 2.0 sur samedi 26 mai 2018