Uskomaton golftemppu – 18-vuotias löi pallon 15 esteen kautta reikään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internetin avulla moni eri alojen taituri voi esitellä omia pitkään harjoiteltuja taitojaan suurelle yleisölle. Videoita toistaviin palveluihin julkaistaan muun muassa näytteitä rohkeutta, taitoa, tarkkuutta ja kestävyyttä vaativista tempuista, joiden takana on pitkä harjoittelutausta.

Nyt verkossa leviää Instagramiin ladattu video, jolla nähdään todella taidokas golfpallon lyönti. Videolla taitojaan pääsee esittelemään 18-vuotias Garrett Clark, joka on intohimoinen golfin harrastaja. Clark onnistuu uskomattomassa tempussa, jossa hän lyö golfpallon monien esteiden kautta suoraan reikään.

Garrett Clark onnistuu videolla tempussa, jossa hänen tulee lyödä golfpallo 15 laatan kautta reikään. Tämä temppu vaatii todella paljon tarkkuutta niin tähtäämisessä kuin lyönnin kovuudessakin, että temppu onnistuu. Nuori mies näyttää itsekin helpottuneelta videon lopussa kun pallo menee suoraan viimeisen esteen kautta reikään.