Mies työnsi munakoison takapuoleensa: ”Yritin poistaa ummetusta”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinan yhteisöpalvelu Weibossa leviää parhaillaan kuvien kera kerrottu tarina miehestä, joka yritti poistaa ummetusta munakoison avulla. Hän ei kuitenkaan nauttinut munakoisoa tavalliseen tapaan ruoaksi valmistamalla, vaan päätti tunkea suurikokoisen koisokasvin peräaukosta sisään.

Hankalasta ummetuksesta kärsinyt mies ei kuitenkaan saanut kasvia omin voimin ulos takapuolestaan. Kahden piinaavan päivän jälkeen mies päätti hakeutua lääkärin vastaanotolle. 30-senttinen munakoiso oli tässä vaiheessa ajautunut syvälle hänen elimistöönsä, aiheuttaen pahoinvointia ja kipua. Lisäksi se oli aiheuttanut keuhkotulehduksen ja repeytyneen suolen.

Lääkärihenkilökunta onnistui poistamaan munakoison miehen elimistöstä, Metro-lehti uutisoi. Viisikymppinen kiinalaismies turvautunee seuraavalla kerralla ulostuslääkkeisiin ummetusta potiessaan.