Hyvästi pliisut kesävaatteet! Nyt käytetään trendikkäitä printtejä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vuodesta toiseen kesävaatteet ovat tarkoittaneet pastellisävyjä ja yksivärisiä pitsiunelmia. Tänä keväänä kaduilla nähdään värikkäämpiä vaatteita, sillä massiiviset kuvioinnit ja printit ovat tulleet pienen tauon jälkeen takaisin.

Muotiasiantuntijoiden mukaan nyt vaalitaan havaijipaitamaisia kuviointeja, PureWow uutisoi. Mekoissa, paidoissa ja housuissa on rohkeita ja suurikokoisia kukkakuvioita aina trooppisista kasveista tutumpiin ruusuihin. Myös pikkukukkaiset kankaat ovat saapuneet isommilla printeillä varustettujen vaatekappaleiden rinnalle.

Mikäli ei pidä kukkakuvioiduista vaatteista, voi asuun valita pilkullisen tai pystyraidallisen kankaan. Ruutukuviointi on tänä vuonna pienikokoista muodissa olleiden flanellipaitojen jälkeen. Vaatteet saattavat muistuttaa kuvioinniltaan verhoja tai pöytäliinoja, sillä ruudullinen kuosi on klassinen keittiötekstiiliprintti.