Scott Disick ja Kourtney Kardashian pääsivät vihdoinkin sopuun – lapset hyötyvät eniten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisten välisten riitojen ei pitäisi koskaan antaa vaikuttaa lasten elämään. Kourtney Kardashian on aiemmin estänyt lastensa isää, eli Scott Disickiä ja hänen uutta tyttöystäväväänsä Sofia Richieta tapaamasta heidän lapsiaan. Nyt Kourtney on saanut luottamustaan takaisin Scott Disickiin.

Raikulipojan elämää elänyt Scott Disick on tehnyt parannuksen. Mies haluaa keskittyä kolmen lapsensa kasvattamiseen ja on käytöksellään osoittanut olevansa jälleen luottamuksen arvoinen. People-lehti kertoo, että Scott Disick on rauhoittunut huomattavasti takavuosiin verrattuna, ja Kourteny on sallinut lastensa nähdä häntä enemmän.

Kourtney Kardashian on oppinut nyt luottamaan myös Scott Disickin uuteen tyttöystävään, 19-vuotiaaseen Sofia Richieen. Hyvät välit auttavat varmasti lasten kasvattamisessa ja sovun säilyttämisessä. Kaikki ovat kertoneet olevansa tyytyväisiä nykyiseen tilanteeseen – etenkin lapset ovat kertoneet nauttivansa isänsä ja Sofian seurasta.

St Barts I love

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on