Suomalaiset pingistaiturit nettihitiksi – mailoina pingispallot ja sakset!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen pöytätennismaajoukkueessakin pelanneet Otto Tennilä, Emil Rantatulkkila ja Miikka O’Connor ovat niittäneet mainetta Pongfinity-kanavallaan Youtubessa. Videollaan kolmikko esittelee näyttäviä pingikseen liittyviä temppujaan.

Tuoreella videolla pöytätennistaiturit vastaavat fanien toiveisiin näyttämällä, kuinka monilla eri tavoilla lajia voi harrastaa. Perintesen mailan lisäksi heiltä sujuu pingiksen pelaaminen niin saksia tai pingispalloa käyttäen.

Videolla esitellään myös syöttö, jota on miltei mahdotonta torjua. Sujuupa pöytätenniksen pelaaminen taitureilta kahdellakin mailalla samanaikaisesti.

Pongfinity-kanavalla on yli 80 tuhatta maailmanlaajuista seuraajaa. Otto, Emil ja Miikka ovat esitelleet taitojaan myös muun maussa ESPN-kanvalla ja Ellen DeGeneresin ohjelmassa.