Tyylivinkit isorintaisille naisille – nämä mekkomallit sopivat parhaiten

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Isommalla povella varustetut naiset joutuvat näkemään vaivaa etenkin juhlavaatteita ostaessaan. Rintavat naiset yleensä tietävät, että heille ei sovi olkaimettomat tai naruolkaimilla varustetut juhlamekot. Myös mekkojen tiukat yläosat voivat litistää povea liikaa.

Sen sijaan isommalla kuppikoolla varustettujen naisten kannattaa suosia kietaisumekkoja, jolloin rintojen ja vyötärön suhteen saa säädeltyä itse. Myös vyöllä varustettu mekko auttaa asun istuvuuden parantamisessa, eikä loppuvaikutelma muistuta muhkean poven takia telttaa tai raskausmekkoa. Rintavien naisten on järkevää suosia myös mekkoja, joissa on v -kaula-aukko, PureWow muistuttaa.

Mekoissa on hyvä olla leveämmät olkaimet tai pienemmät hihat, jossa isokokoiset rinnat saavat mahdollisimman hyvän tuen mekon alle jäävistä rintaliiveistä. A-mallin helmat sopivat aina kurvikkaille naisille, mutta myös lyhyemmät ja rennommat mekkomallit ovat tyylikäs valinta, jos mekon linjamuoto on suora.

Vibrant – definition: exciting; stimulating; lively! I love the description of this word and it’s all captured here by the wonderful @ms.h_lifestyle . Helen knows how to exude the vibrancy of life with her personality and her style. Wearing the Night Garden Boho wrap dress (available in store now) and the Eleni glass beaded double wrap bracelet, venetian glass ring and holding the intricate and detailed Liane basket bag! This style is sure to boost your hump day mood! . . . . . #bohochicstyle #bohostyle #boholuxe #handmadeisbest #handmadejewellery #handmadebags #colombianwovenbags #artisanquality #venetianglass #wrapdress #vibrant #fun #exciting #stimulating #mshlifestyle #giastyle #giastylewoman #giastylesociety #

A post shared by Online|Accessories|Lifestyle (@giastylesociety) on

#Repost @daintythrifter with @get_repost ・・・ Vintage late 70s wrap dress with lace lapel and pleated skirt 🎀👗 Super comfortable! I'm always a sucker for Robin's egg blue even though I don't wear much of it. Sizing: Could accommodate a pretty large bust 35"-44" max suggested (I have a 39" bust for reference) W: 28-32" max Free at the hip Needs a much taller person than me for the skirt to hit at the right spot (I'm 5'2") **$30** . . . . #shopvintage #vintage #vintagefashion #vintagestyle #upcycle #retro #50s #60s #70s #vintagefinds #daintythrifter #thrifted #thrifter #vintagedress #vintageclothing #vintageaccessory #forsale #vintageinstasisters #instashop #vintageglam #fashion #robinseggblue #lace #wrapdress #connectingvintage #visgm

A post shared by Vintage Insta Sisters (@vintageinstasisters) on