Pitbull pelasti perheen tulipalosta – raahasi vauvaa vaipasta turvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitbull-koirien maine on ympäri maailmaa poikkeuksellisen huono, sillä rodun joskus arvaamattomien edustajien tiedetään aiheuttaneen useita kuolemantapauksia hyökkäyksillään. Nyt eräs onnekas tapaus on kuitenkin osoittanut, että pitbullit voivat myös pelastaa ihmishenkiä.

Kalifornian Stocktonissa asustava pitbull Sasha on noussut sankariksi, sillä se pelasti perheen vauvan palavasta talosta. Tulipalon ensimmäisenä havainnut koira ryhtyi varoittamaan perhettään haukkumalla. Sen jälkeen perheen äiti Latana Chai avasi koiralle huoneen oven, jolloin se juoksi suoraan perheen vauvan luokse ja ryhtyi vetämään häntä vaipasta turvaan.

– Juoksin huoneeseen ja näin miten Sasha veti vauvaamme vaipasta pois sängystä yrittäen saada hänet turvaan tulipalosta, Latana Chai kertoi ABC 7 Chicago -televisiokanavalle.