Dramaattinen video – poliisi pelasti vauvan hengen nopealla toiminnalla

Ohhoh! · Stara.fi

Poliisit osaavat ensiapua usein todella hyvin, ja nyt eräs poliisi on päässyt esittelemään taitojaan tositoimissa Yhdysvalloissa. Kaksikuukautisen Zeona-tytön äiti soitti hätänumeroon, koska hänen vauvansa oli tukehtumassa. Poliisi ehti paikalle ennen ensihoitajia, eikä hän aikaillut toimissaan.

Poliisi ryhtyi auttamaan pienokaista saman tien, sillä tuollaisessa tilanteessa jokainen minuutti on tärkeä. Poliisi Nick Onge pani vauvan kädelleen pää alaviistoon ja iski toisella avokämmenellä vauvaa selkään. Se usein irrottaa kurkkuun tarttuneet esineet tai ruokapalat.

Nyt poliisin nopea toiminta mahdollisesti pelasti Zeonan hengen tai esti vammautumisen, sillä ambulanssi ehti paikalle vasta minuuttien kuluttua. Siihen mennessä tyttö ryhtyi hengittämään jo itsenäisesti. Tilanne tallentui poliisiauton videokameran dramaattiselle videolle.