20-vuotiaan somekaunottaren povi vei huomion – bileasu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kreikkalaistaustainen somekaunotar Anastasia Karanikolaou, lempinimeltään Stassiebaby, tunnetaan lähinnä nuorempien Kardashianien ystävänä. Kendall ja Kylie Jenner ovat tehneet myös ystävästään julkkiksen, joka kiinnostaa nykyisin somen lisäksi jo paparazzejakin.

Nyt Anastasia Karanikolaou on kuvattu juhlimassa 20-vuotissynttäreitään West Hollywoodissa sijaitsevalla The Nice Guy Clubilla. Näyttävä somekaunotar oli pukeutunut mustaan niukkaan asuun, jonka paljastava yläosa nosti hänen povensa pääosaan.

Anastasia Karanikolaou, eli Stassiebaby, on nykyisin sometähti, sillä hänellä on Instagramissa jo noin kolme miljoonaa seuraajaa. Malliuraa tekevä kaunotar on viettänyt julkisuudessa jo useita vuosia, mutta varsinaista läpimurtoa hän ei ole vieläkään tehnyt.

Splash
Splash
Splash
Splash