Vaimonsa palkkamurhannut laulaja palasi bändiinsä – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metalcore-yhtye As I Lay Dyingin vokalisti Tim Lambesis pidätettiin vuonna 2013 yritettyään pestata palkkamurhaajan tappamaan vaimonsa. Mies vapautui vankilasta loppuvuodesta 2016.

Lambesis on sittemmin liittynyt takaisin As I Lay Dyingin riveihin. Yhtye julkaisi taannoin uuden My Own Grave -singlen hänen kanssaan.

Tapaus on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa, eivätkä kaikki ole innoissaan yhtyeen otettua Lambesin takaisin laulajakseen. As I Lay Dying on ilmoittanut Twitterissä kommentoivansa asiaa myöhemmin tiedotteen muodossa.

Tim Lambesis istui vankilassa kaksi vuotta yritettyään tilata vaimonsa, Meggan Lambesisin murhan palkkamurhaajana esiintyneenä peitepoliisina. Kristillisistä teemoistaan tunnettu metalcore-yhtye As I Lay Dying perustettiin vuonna 2000. Bändi on esiintynyt Suomessa kahdesti.