Elias Kaskinen yllätti uudella hiustyylillä – fanit vertaavat Eminemiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen muusikko Elias Kaskinen on tehnyt jo pitkään musiikkia. Mies on julkaissut edellisen Elämä lupaa mulle -nimeä kantavan albumin kolme vuotta sitten, mutta vasta viime vuodesta lähtien julkaistut singlet ovat saattaneet miehen suuremman kansan suosioon.

Toukokuussa uuden Puolet-nimisen singlensä julkaissut Elias Kaskinen yllätti naispuoliset radiotoimittajat viemällä heille kappaleen julkaisupäivänä kukkia. Nyt mies on yllättänyt myös faninsa uudella hiustyylillä, joka tuntuisi olevan etenkin naispuolisten kuuntelijoiden mieleen.

Elias Kaskinen julkaisi faniensa iloksi kuvan, jossa hän esittelee uusia platinanvaaleita hiuksiaan. Instagram-kuva alkoi saamaan nopeasti kommentteja, joissa laulajaa verrattiin uuden hiustyylinsä vuoksi Ken-nukkeen, Justin Bieberiin ja Eminemiin.

Tukka vähän vaalentu auringossa!😳 @hannedoeshair

A post shared by Elias Kaskinen (@eliaskaskinen) on