Ruotsin miljonääriäiti: ”Asetun pääministeriksi ja säädän tiukempia lakeja!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta suomalaisille tutuksi tullut realitypersoona Gunilla Persson jakaa vahvasti mielipiteitä vahvan persoonallisuutensa takia. Nyt nainen on pöyristynyt saamistaan Instagram-kommenteista ja uhkaa asettua pääministeriksi sosiaalisessa mediassa tapahtuvat vääryydet poistaakseen.

Todellisuudessa Gunilla Persson vitsailee poliittisella ehdokkuudellaan, sillä hän on aiemmin esittänyt omassa ohjelmassaan vaikutusvaltaista hahmoa. Kuva lienee kyseisestä show’sta. Gunilla Persson on kuitenkin loukkaantunut hänen Instagram-kuviinsa tulleista kommenteista, joiden mukaan nainen on psykopaatti. Hän haluaisi lakimuutoksia vihapuheen poistamiseksi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Gunilla vitsailee pääministeriuralla. Hän kertoi taannoin ihmisten halunneen hänen siirtyvän oikeasti mukaan politiikkaan ja ryhtyvän Ruotsin pääministeriksi. Tällöin hän olisi halunnut parantaa retuperällä olevaa vanhustenhoitoa.