Claudia Romani juhlisti MM-kisoja näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi, koska hän pätevöityi Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Viime aikoina Claudia on keskittynyt jalkapallon sijaan pääasiassa vartalonsa esittelemiseen uimarannoilla.

Nyt Claudia on juhlistanut MM-kisojen käynnistymistä näyttävästi rannalla, jossa hän on tapansa mukaisesti poseerannut niukoissa bikineissä hiekalla kiemurrellen. Tällä kertaa mukana olivat teemaan liittyvä paita ja pienikokoinen jalkapallo. Claudia kannattaa kisoissa luonnollisesti kotimaataan Italiaa.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Hän on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash
Splash