Hääjuhlien vetonaula on nyt jäätelöbaari

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet uudenlaisista ideoista häätarjoiluihin liittyen, kun perinteisten jälkiruokatarjoilujen sijaan vieraita voi hemmotella erilaisilla buffeteilla. Karkkibuffettien rinnalle on tullut muun muassa kakkubuffetteja, sipsibuffetteja ja donitsibuffetteja.

Nyt idealistalle nousee jäätelöbaari, jonka antimista häävieraat voivat tehdä haluamansa jäätelöannoksen. Jäätelökioskissa voi olla tarjolla useita eri makuvaihtoehtoja lukuisine koristeineen. Hääpari voi myös päättää jäätelöannosten tyylin esimerkiksi tarjoilemalla pelkästään vaaleanpunaisen värisiä jäätelöitä, koristeita, kastikkeita ja karkkeja.

Häihin järjestetty jäätelöbaari on takuuvarmasti lähes kaikkien vieraiden mieleen. Jäätelöbaariin voi myös palkata sukulaisnuoren tekemään palloja vieraille, jos haluaa välttää ruuhkia kioskissa. Jokainen voi sen jälkeen lisätä haluamansa lisukkeet annokseen.