Rap-tulokas Lukas Leon suoraan Spotifyn Top 10 -listalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi suomalainen rap-artisti Lukas Leon julkaisi juuri esikoisalbuminsa Simba. Levyn kappaleista single XTC on nyt noussut Spotifyn Top 10 -listalle. Parhaillaan se on sijalla neljä, sillä Lukas Leonin edellä on kaksi Sannin kappaletta ja Clean Banditin hitti Solo.

Eilen Helsingin Tavastialla juhlitun esikoisalbumin muutkin kappaleet mahtuvat tällä hetkellä Spotifyn 60 kuunnelluimman listalle.

– En edes ymmärrä miten tämä kaikki on mahdollista! Albumista on tullut todella positiivista palautetta, mutta en olisi koskaan voinut ajatellakaan, että koko albumi nousee Spotifyssa noin korkealle. Olen aina uskonut, mutta en olisi ikinä uskonut, Lukas Leon kommentoi.

Liiga Musicin perustaja Jare ”Cheek” Tiihonen on tyytyväinen suojattinsa menestykseen.

– Halusimme tiputtaa albumin kerralla, jotta jengi pääsee tutustumaan Lukaksen musiikkiin kokonaisuutena. Mahtava huomata, että levy on kiinnostanut näin paljon! Aika näyttää miten tämä albumi menestyy pitkässä juoksussa, mutta huomenna aiomme kyllä iloita ja juhlia loistavaa starttia Tavastialla, Jare Tiihonen kommentoi.