Honey Boo Boo kohta teini-ikäinen – tältä kohuttu tyttö näyttää nyt!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin äiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman, jossa seurattiin naisen painonpudotusta ja elämänmuutosta. Nainen onnistui laihduttamaan huikeat 140 kiloa, minkä vuoksi naisen ulkonäkö muuttuikin projektin aikana hyvin paljon.

Äiti ei ole kuitenkaan ainut, joka on muuttunut. Alana Thompson on totuttu näkemään televisiossa persoonallisena pikkutyttönä, mutta hänestäkin on kasvanut jo lähes äitinsä mittainen. Tällä hetkellä tyttö lähestyy teini-ikää ollessaan nyt 12-vuotias.

Perheenäiti June Shannon ja tytär Alana Thompson nähtiin yhdessä New Yorkissa Build Series -studion edustalla, jossa fanit ja valokuvaajat ottivat heistä paljon kuvia. Kaksikko poseerasi kameroille tottuneesti ja tytöstäkin huomasi, että hän on elänyt televisiokameroiden keskellä suuren osan lapsuudestaan.

Splash News
Splash News
Splash News