Kardashianit osallistuivat Family Feudiin – keräsivät lastensairaalalle rahaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen unelmana on aina ollut päästä suosittuun Family Feud -kisailuhjelmaan, jota nykyään Steve Harvey juontaa. Nyt perheen toive toteutui kun Kardashianit ja Westit pääsivät yhdessä kisailemaan hauskaan viihdeohjelmaan.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat aina halunneet pelata ohjelmassa Fast Money -peliä, jota he pääsivät nyt viimein kokeilemaan. Avioparin tavoitteena oli kerätä Los Angelesin lastensairaalalle rahaa 25.000 dollarin verran. Aluksi Kim Kardashian pääsi vastaamaan nopeisiin kysymyksiin.

Kim Kardashian yllätti kaikki heti aluksi nopealla vastauksella, jonka mukaan hän on täysi kymppi ulkonäöltään työntekijöihinsä verrattuna. Aviopari onnistui kertomaan suosituimmat vastaukset Harveyn esittämiin kysymyksiin, minkä ansiosta lastensairaala tuli saamaan koko 25.000 dollarin potin.