Natalie Portman otti osaa siipihaasteeseen – mantelimaito tuli tarpeeseen

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

First We Feast -kanavallaan juontaja Sean Evans laittaa haastateltavat tähdet syömään yleensä jotenkin melko epämukavaa samalla kun hän jutustelee tähtien kanssa kameran kuvatessa. Aiemmin mies ruokki koomikko Bobby Leeta niin tulisilla siivillä, että mies ulosti housuihinsa kesken haastattelun.

Nyt näyttelijä Natalie Portman otti haasteen vastaan ja suostui haastatteluun, jonka aikana syödään samalla hyvin tulisia siipiä. Siipien tulisuusaste voimistuu vähitellen pala palalta, minkä vuoksi myös kaunottaren olosta tulee haastattelun loppua kohden melko tukala.

Natalie Portman on kasvissyöjä, minkä vuoksi Sean Evans on varannut naista varten vegaanisiipiä broilerin siipien sijaan. Portman on tulisista kastikkeista innoissaan, koska hän rakastaa tulista ruokaa. Kastikkeiden tulisuus onnistuu silti yllättämään tähden kun Portman pääsee maistamaan tulisimpia tarjolla olevia kastikkeita, jolloin mantelimaidon juominen tuleekin tarpeeseen.