Chrissy Teigen pumppasi rintamaitoa – julkaisi kuvan somessa: ”Äidin velvollisuudet hoidettava”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend saivat heidän perheeseensä pienen Miles-pojan noin kolme viikkoa sitten. Miles-vauva teki pariskunnan kaksivuotiaasta Luna-tyttärestä onnellisen isosiskon.

Chrissy Teigen vei John Legendin sunnuntaina isänpäivän kunniaksi ravintolaan syömään. Pariskunta oli pukeutunut hienosti illallista varten, mutta joutui kuitenkin autossa hoitamaan hieman vanhempien velvollisuuksia ennen ravintolaan menemistä.

John Legend on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan ihastuttavan vauva-arjesta kertovan kuvan, jossa Teigen pumppaa maitoa pulloihin kummastakin rinnastaan autossa matkalla ravintolaan. Legend on kirjoittanut kuvan yhteyteen: ”Tiedän, että on isänpäivä, mutta vaimoni on melko uskomaton. Hän vie minut illalliselle ja hoitaa samalla äidin velvollisuuksiaan”.