Poikaystävä nukahti – nainen päätti testata häneen uusia meikkejään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskalla huumorilla varustettujen ystävien ympäröimänä on vaarallista nukahtaa etenkin silloin kun jokainen on nauttinut hieman alkoholia illan aikana. Monien ystävien keskuudessa onkin muodostunut jo perinteeksi se, että sammuneelle henkilölle piirretään jotakin hauskaa kasvoihin tai muualle vartaloon.

Tällä kerralla 22-vuotias Rebecca Hambridge päätti jekuttaa sikeässä unessa olevaa poikaystäväänsä. Kun Nathan-niminen kihlattu oli nukahtanut, Rebecca oli päättänyt kaivaa uuden luomiväripalettinsa esiin ja testata sitä nuoren miehen kasvoille.

Kun Nathan ei herännyt luomivärin levittämisen aikana, nainen päätti viedä meikkaamisen vielä hieman pidemmälle. Lopulta nainen oli tehnyt miehelle myös silmänrajaukset, piirtänyt kulmakarvat, levittänyt korostuspuuteria ja laittanut huulille myös huulipunaa ennen kuin mies heräsi.