Myrsky iski festareille – bajamajat lensivät ilmassa ja suihkuttivat virtsaa ympärilleen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla kesäinen ulkoilmatapahtuma saa haisevan käänteen. Voimakas tuuli nimittäin riepotteli ulkokäymälöitä ympäri tapahtuma-aluetta. Erikoinen välikohtaus tapahtui Coloradon Commerce Cityssä.

Tuuli yltyi niin kovaksi, että se nosti kaksi bajamajaa ilmaan yleisön juostessa kauhuissaan pois paikalta. Videolla seurataan, kuinka toisesta ilmaan nousseesta käymälästä lentää nestettä tapahtuma-alueen yläpuolelle. Jopa ihmiset olivat vaarassa lentää voimakkaan tuleen mukana.

Video levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa paikallisen Gabriel Floresin jaettua sen Facebookissa. Daily Mail -lehden mukaan kenenkään ei tiedetä loukkaantuneen vakavasti yllättävän tilanteen aikana.

 

Publiée par Gabriel Flores sur jeudi 14 juin 2018