Pokemon Go johti tappeluun – isä ja poika pahoinpitelivät pelaajan

Ohhoh! · Tim Isokivi

71-vuotias mies ja hänen aikuinen poikansa ovat ottaneet suositun Pokemon Go -pelin hieman liian vakavissaan. Heitä syytetään kolmannen miehen pahointelystä tapauksesta, joka sai alunsa peliin liittyvästä riidasta.

Nimeämätön mies oli Kansas City Star -lehden mukaan syyttänyt Robert Matteuzzia ja hänen 30-vuotiasta poikaansa, Angelo Matteuzzia Pokemon Go -gymin valtaamisesta. Suutuksissaan hän heitti urheilijuomapullon kohti kaksikon autoa.

Isä ja poika lähtivät seuraamaan miestä ja heittivät pullon takaisin häntä kohti. Tämä johti tappeluun jossa Robert piteli kolmatta osapuolta maassa Angelon hakatessa häntä toistuvasti päähän ja kasvoille. Lopulta isä ja poika työnsivät miehen läheiseen järveen.

Välikohtaus tallentui sivustakatsojan toimesta videoksi, jota ei ole julkistettu verkossa. Robert ja Angelo Matteuzzi on sittemmin pidätetty. Uhrin mukaan hän on aikaisemminkin ajautunut Pokemon Go -peliin liittyviin riitoihin kaksikon kanssa.