Kim Kardashian esitteli kaventunutta vyötäröään – kovan treenin tulosta

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on tunnettu näyttävästä tiimalasivartalostaan, jota hän esitteleekin sosiaalisen median kanavilla innokkaasti. Nyt nainen esitteli kaventunutta vyötäröään hänen 112 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi.

37-vuotias Kim Kardashian on treenannut henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa ahkerasti siitä lähtien kun hän synnytti Saint-poikansa. Kardashianin unelmana on saada tiukka pyykkilautavatsa, jota kohti hän onkin kovaa vauhtia menossa.

Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-tarinassaan videoita hänen treeneistään, joiden päätteeksi nainen esitteli omaa vartaloaan faneilleen. Kardashian kuvasi itseään pakkaamisen yhteydessä peilin kautta. Videolla nainen poseerasi lattialla niukat alusvaatteet yllään ja näyttää olevan paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin.

sexy 🤪

A post shared by Kim Kardashian West Snapchats (@kkwsnaps) on