Beyonce ja Jay-Z uusivat vihkivalansa – 10 vuotta naimisissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popdiiva Beyonce ja räppäri Jay-Z menivät naimisiin vuoden 2008 huhtikuussa. Pariskunta juhli 10-vuotishääpäiväänsä tänä vuonna, ja ovat sen kunniaksi myös uusineet aviovalansa pitkän yhteisen taipaleen kunniaksi.

Beyonce on aloittanut keskiviikkona uuden On The Run II -nimisen kiertueensa, jonka ensimmäinen konsertti järjestettiin Cardiffissa. Daily Mail -sivuston mukaan konsertissa oli näytetty taltiointeja, joissa Beyonce ja Jay-Z vannovat uudet valat toisilleen hääseremoniassa papin läsnäollessa.

Videoleikkeellä aviopari oli lapsineen pukeutunut kokovalkoiseen. Kuvissa nähtiin myös perheen uusimmat tulokkaat. Beyonce ja Jay-Z ovat liittonsa aikana saaneet kolme lasta, esikoistyttären Blue Ivyn ja kaksoset Rumin ja Sirin.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on