Rebecca ”Hirvein biisi” Black osallistui laulukilpailuun – lähetti viestin kiusaajilleen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rebecca Black julkaisi vuonna 2011 Friday-nimisen kappaleen, joka nousi heti viraalihitiksi. Suurin osa palautteista oli kuitenkin tyrmäävää ja musiikkivideolle satoi katseluja ihmisiltä, jotka teilasivat kappaleen maailman hirveimmäksi koskaan tehdyksi kappaleeksi.

Nyt nainen on kuitenkin tehnyt näyttävän paluun ja todistanut epäilijät vääräksi. Rebecca Black julkaisi kaksi vuotta sitten hienon The Great Divide -nimisen kappaleen, jonka yhteydessä hän julkaisi myös omalle YouTube-kanavalleen koskettavan videon kappaleen tekoprosessista.

Kappale ei vielä riittänyt niittämään laulajalle hänen havittelemaansa suosiota, minkä vuoksi hän on nyt osallistunut myös uuteen laulukilpailuohjelmaan.

20-vuotias Rebecca Black osallistui The Four: Battle for Stardom -ohjelmaan, jossa Fergie toimii juontajana ja tuomareiden virkaa toimittaa Sean Combs, DJ Khaled ja Meghan Trainor. Aikuistunut Black yllätti etenkin Trainorin osallistumisellaan ohjelmaan.

Rebecca Black herkistyi kertoessaan miten rajulta Friday-kappaleen negatiivinen palaute ja sen vuoksi saadut uhkauskirjeet tuntuivat 13-vuotiaasta tytöstä. Nyt aikuistunut nainen esitti tuomareille ’N Sync -poikabändin Bye Bye Bye -kappaleen, joka oli omistettu selvästi hänen kiusaajilleen. Upealla laulusuorituksellaan nuori tähden alku pääsi ohjelmassa jatkoon.