Juha Tapio joutui pulaan juhannuksena – yrittäjäparin avuliaisuus pelasti keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosituimpiin iskelmätähtiin nykyisin lukeutuva laulaja Juha Tapio oli luonnollisesti kiireinen keikkailija myös juhannuksena, mutta ikävä tapahtuma oli pilata suosikkiartistin keikan. Hänen autostaan nimittäin hajosi lauantaina rengas Pirkanmaalla Urjalan kohdalla, eikä apu ollut lähellä.

– Onnistuin linkuttamaan tyhjenevällä renkaalla Urjalan Nesteen pihaan. Siinä miettimään että mitäs nyt sitte, juhannuspäivän iltana koko Suomi on kiinni ja keikka alkaisi vajaan parin tunnin päästä. Suljetun Neste-aseman ovessa oli kauppiaan numero, kokeilin soittaa siihen ja vastoin odotuksiani juhannusiltana tuntemattomaan numeroon vastattiin, Juha Tapio kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Suosikkilaulaja soitti numeroon, jossa huoltamoyrittäjä vastasi. Hän ja vaimonsa keskeyttivät juhannuksen vieton ja kiirehtivät auttamaan Juha Tapiota. Auto ajettiin huoltohalliin, mutta rengasyrittäjää ei tavoitettu puhelimeen. Niinpä artistin auto jäi halliin ja yrittäjän vaimo lähti kuljettamaan Juha Tapiota keikalle Somerolle.

– Aamuyöllä pääsin sitten takaisin Urjalaan ja sijaisautolle ystävällisen järkkärin ja mukavan taksimiehen avustuksella. Tämmöinen lämmön, hyväntahtoisuuden ja avuliaisuuden kokeminen oli todellinen juhannustaika. Kiitos Harri ja Sari kun autoitte matkamiestä, teidän kaltaisenne ihmiset tekevät maailmasta hyvän, Juha Tapio kiittää saamastaan avusta.