Näin suojaat hääpuvun vessareissun ajaksi – IKEA-kassilla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

IKEA-tavarataloketjun siniset kassit toimivat kodin ja kesämökin monipuolisina apuvälineinä. Niillä voi kantaa halkoja, mainoksia tai vaikkapa ulkoleluja. Lisäksi niistä on erinomainen apu erilaisten tavaroiden, kuten vieraspeittojen ja tyynyjen varastoimiseen.

IKEA-kassin pinta on kestävä ja vettä hylkivä. Nyt eräs morsian on keksinyt hyödyntää ikonista sinisävytteistä kestokassia hääpäivänään. Nainen on suojannut kassilla morsiuspukunsa ja kertonut ideastaan IKEA Hackers -sivustolla.

Häämekot saattavat aiheuttaa päänvaivaa etenkin vessareissujen aikana. Yleensä kaasot ovat morsiamen apuna nostamassa helmoja ylös tarpeiden tekemisen aikana. Nyt eräs morsian kertoo tehneensä IKEA-kassiin reiän, nostanneensa helman kassin avulla ylös ja pujottaneensa kädet kahvojen läpi. Yksinkertaista.

https://www.ikeahackers.net/2018/06/bridal-bathroom-helper.html

Publiée par Djsweeby sur Dimanche 3 juin 2018