Näinkin voi suorittaa työmatkansa – mies suppaili puku päällä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin ruuhkat ovat sitä luokkaa, että kaupungissa työmatkoihin kannattaa varata reilusti aikaa. Perinteisille autoille, pyörille ja julkiselle liikenteelle löytyy kuitenkin myös luovempia vaihtoehtoja.

New York Waterway -lauttan matkustajat törmäsivät Hudson-joella erikoiseen näkyyn. Yksinäinen mies oli melomassa SUP-laudalla kohti vastarantaa puku päällään.

ABC11-uutissivuston mukaan kyseessä on Jersey Cityssä asuva Scott Holt, joka kertoo suppailleensa töihin rahaa säästääkseen. Työmatka kesti noin puoli tuntia. Mies ehti jopa aamupalaveriin, mutta riskinä oli kalliin puvun pilaaminen.

– Vanavedet iskivät minuun joka puolelta, ja jouduin aallon yllättämäksi. Melkein putosin veteen pari kertaa, Holt kuvaili.