Kim Kardashian lopettaa selfie-kuvat: ”Haluan elää!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisen This Morning -ohjelman haastattelussa piipahtanut seurapiirijulkkis Kim Kardashian on kertonut lopettavansa itsensä valokuvaamisen. Nainen on julkaissut vuonna 2015 jopa kirjan omista selfie-kuvista, mutta nyt hänen mukaansa pinnallinen räpsiminen on tullut päätökseensä.

– En otaa enää selfie-kuvia. En pidä niitä. Elämä ei ole vain istumista ja omakuvien ottamista. Haluaisin elää hieman enemmän aidosti, enkä välitä enää valokuvista. En käytä enää puhelinta samalla tavalla kuin ennen, Kim Kardashian tunnustaa haastattelussa.

Kim Kardashianilla on 113 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Kerroimme muutama vuosi sitten, että nainen ottaa keskimäärin 1.500 selfietä päivässä. Kardashiania voidaan pitää tavallaan sosiaalisen median kuvajulkaisujen edelläkävijänä, joten monet uskovat hänen esimerkkinsä pian myös rajoittavan sovellusten käyttöä. Ihmiset hakeutuvat yhä enemmän aidon tekemisen ja olemisen pariin.