Nainen törmäsi huoltoasemaan 160 km/h – selvisi hengissä kuin ihmeen kaupalla

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

160 kilometrin tuntivauhdilla ajetut kolarit aiheuttavat useimmissa tapauksissa rumaa jälkeä. Eräs Yhdysvaltojen Mississippissä asuva nainen kutienkin selvisi tuhoisasta onnettomuudesta kuin ihmeen kaupalla.

Shelby Lynne May oli ajamassa Rankin Countyssä sijaitsevan huoltoaseman vierellä, kun hänen autonsa osui reunakiveykseen. Hurjaa vauhtia ajanut auto lensi kohti huoltoaseman bensapumppua, pyörähtäen vielä ymäri ilmassa.

Huoltaaseman valvontakameran video paljastaa Mayn selvinneen onnettomuudesta miltei naarmuitta. Myös muut paikalla olleet selvisivät kolarista säikähdyksellä. WLBT-uutissivuston mukaan May toimitettiin sairaalaan ja hänet pidätettiin myöhemmin. Naista epäillään rattijuopumuksesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.