Realitytähti: ”Julkaisen seksivideoni miljoonalla punnalla!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Only Way Is Essex -realitysarjan brittiläinen tähti Gemma Collins on haastanut realitytähti Kim Kardashianin aiemmin julkaisemalla peppukuvia Instagramissa. Nyt muodokas nainen paljastaa kuvanneensa oman kotipornovideon.

Muodokas Gemma Collins kertoo, että hän on kuvannut taannoin rakkaansa kanssa oman kiihkeän kotivideon. Video on tallessa hänen vanhalla iPhonella, ja nainen kehuu sisällön olevan parempaa kuin Kim Kardashianin legendaarisella videolla. Collins on valmis julkaisemaan videon, mikäli hänelle maksetaan siitä miljoona puntaa, eli 1,13 miljoonaa euroa. Sen lisäksi, että nainen nettoaisi videosta miljoonan, haluaisi hän myös videon erikseen maksulliseksi jokaiselle katselukerralle.

– Nauttisin rahoista, koska voisin olla lomalla kokonaisen vuoden. Olisi hyvä, jos videon jokainen katselukerta maksaisi erikseen. Tehdään se, julkaistaan video! Kyseessä on yrityssopimus. Maailman tarvitsee nähdä Gemma Collinsin seksivideo, hän sanoo Dan Woottonin haastattelussa.

Gemma Collins has a sex tape that's better than Kim Kardashian's

Gemma Collins reveals she has a sex tape 📼🍑 better than Kim Kardashian’s that would break the internet…and wants to get her hands on Paul Hollywood’s cream horn. The GC is at her most outrageous in the new edition of The Dan Wootton Interview.

Publiée par Dan Wootton sur Dimanche 24 juin 2018