Nicole Kidman avio-onnensa salaisuudesta: ”Emme lähettele viestejä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen 50-vuotias näyttelijätär Nicole Kidman ja muusikko Keith Urban ovat olleet naimisissa 12 vuotta. Pariskunnalla on suuri joukko faneja, jotka janoavat tietää kaksikon rakkauden salaisuuksia. Yksi on se, että he eivät tekstaile keskenään.

Kuten tiedetty, voi viestien avulla syntyä helposti väärinkäsityksiä. Viesteistä puuttuvat ilmeet ja äänenpainot. Siksi esimerkiksi Nicole Kidman ja Keith Urban hoitavat aina yhteydenpidon soittaen tai videopuhelun avulla. He eivät ole koskaan tekstailleet koko 12-vuotisen avioliittonsa aikana.

Nicole Kidman paljasti Parade-lehdelle, että ei edes osannut lähettää tekstiviestiä pariskunnan tapaamisen aikaan, joten puhelinsoitot jäivät pysyvästi heidän tavaksi pitää yhteyttä toisiinsa. Kidmanin mukaan parhaiten he kommunikoivat kasvotusten. Toinen salaisuus on se, että he viettävät mielellään vapaa-aikaa yhdessä. Tällöin myös arki sujuu mielekkäämmin.

https://www.instagram.com/p/BkeOI0ZgPMW/?hl=fi&taken-by=nicolekidman

https://www.instagram.com/p/BjYakzVAhFj/?hl=fi&taken-by=nicolekidman