Lady Gaga syntisen punaisessa asussa – jalassa lähes naurettavat platformit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppikuningatar Lady Gaga tunnetaan näyttävästä ja kokeilevasta tyylistään, eli erikoisista asuistaan. Viime kuukausina popkaunotar on kuitenkin esiintynyt merkittävästi konservatiivisemmissa asuissa kuin uransa huippuvuosina. Aivan viime päivinä tilanne näyttää hieman muuttuneen, sillä laulaja on taas aktivoitunut.

Nyt Lady Gaga kuvattiin New Yorkissa saapumassa Electric Lady -studioille niukassa syntisen punaisessa bilemekossa, jonka antava kaula-aukko ei suinkaan ollut mielenkiinnon ykköskohde. Se oli kaula-aukon sijaan hänen kenkänsä, sillä poptähti asteli paikalle lähes naurettavan korkeissa platform-kengissä.

Lady Gaga nähtiin äskettäin Instagramissa kuvassa, jossa hän oli pukeutunut 1920-luvun tyyliseen mustaan pitsiseen iltapukuun ja samaa sarjaa olevaan kampaukseen. Lady Gaga on aiemmin nimennyt peppunsa bikinikuvissaan persikaksi, ja persikkaansa hän esitteli vielä pari vuotta sitten aktiivisesti niin sosiaalisessa mediassa kuin paparazzeillekin.

Splash
Splash
Splash
Splash