Ohhoh! Kendall Jenner avoliittoon uuden poikaystävän kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Victoria’s Secretin mallina työskentelevä Kendall Jenner on kertonut nauttivansa sinkkuelämästä. Tästäkin huolimatta nainen on nyt vuokrannut asunnon komean australialaissyntyisen koripalloilija Ben Simmonsin kanssa.

TMZ kertoo Kendall Jennerin ja Ben Simmonsin vuokranneen 25.000 dollaria kuussa maksavan asunnon Los Angelesista, trendikkäältä Fairfaxin alueelta. Moderni asunto majoittaa nyt sydänkäpyset saman katon alle viiden makuuhuoneen ja kuuden kylpyhuoneen kera. Lisäksi talossa on oma uima-allas.

Kendall Jenner osti hiljattain Charlie Sheenin vanhan asunnon Beverly Hillsistä. Kartano on kuitenkin remontissa, joten Jenner asuu vuokralla sen aikaa. NBA-tähti Ben Simmons ja Kendall Jenner ovat tapailleet joitakin viikkoja.

4am 🍷

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

🗣

A post shared by Ben Simmons (@bensimmons) on