Kaikkien aikojen Carpool Karaoke! Vieraana Paul McCartney

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio, josta tuli ensimmäisestä jaksostaan lähtien todella suosittu. Tällä kerralla Corden sai autonsa kyytiin Paul McCartneyn.

Juontajan auton kyytiin on noussut jo lukuisia uudempia artisteja ja myös vanhempia musiikkialan konkareita. Nyt kyytiin astui kuitenkin maailmanhistorian menestyksekkäimpiin artisteihin lukeutuva Sir Paul McCartney.

James Corden kierteli McCartneyn kanssa Liverpoolissa autollaan ja kaksikko vieraili miehelle merkityksellisissä paikoissa. Corden ja McCartney vierailivat muun muassa muusikon lapsuuden kodissa ja paikallisessa pubissa, jossa tähti päätti järjestää yllätysesiintymisen asiakkaiden iloksi. Sana yllätyskeikasta kiiri nopeasti eikä mennyt aikaakaan kun pieni pubi oli jo täynnä ihmisiä.