Tälle tytölle ei ryttyillä! Neljä taistelulajien maailmanmestaruutta ja toisen asteen musta vyö

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen Channah Zeitung on tinkimätön tyttö, joka harjoittelee itsepuolustus- ja kamppailulajeja jopa 12 tuntia viikossa. Yhdeksänvuotias ihailee erityisesti Jackie Chania ja Bruce Leetä. Hän haluaa työskennellä tulevaisuudessa toimintatähtenä ja kamppailulajeja esittävänä näyttelijätärenä.

Kolmevuotiaana ensimmäiseen kilpailuun osallistunut kamppailulajien harrastaja omaa tätä nykyä toisen asteen mustan vyön. Lisäksi hän on voittanut itsepuolustuslajien maailmanmestaruuden neljä kertaa. Hän on todellinen luonnonlahjakkuus, ja keskittyy erityisesti taekwondoon.

Taekwondo on yli 2000 vuotta vanha laji, joka yhdistelee korealaisia taisteluperinteitä. Suoraviivaisessa kamppailulajissa käytetään hieman enemmän potkuja muihin itämaisiin taistelulajeihin verrattuna. Harjoittelijoiden odotetaan olevan lannistumattomia, kuten Channah Zeitung osoittaa olevansa.