Paris Hilton teetti kopioita ökysormuksestaan – syy löytyi railakkaista bileistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikas hotellisuvun perijätär ja liikenainen, 37-vuotias Paris Hilton, on astumassa pian vihille näyttelijä Chris Zylkan kanssa. Nainen on teettänyt kahden miljoonan dollarin arvoisesta sormuksestaan kopioita, jotta hänen ei tarvitse pitää alkuperäistä korua nimettömästtä esimerkiksi DJ-keikoilla.

– Olen teettänyt muutaman kopion, koska pelkään joihinkin maihin matkustamista aito sormus sormessa. Joten olen teettänyt kolme tekosormusta DJ-keikkoja ja tiettyihin paikkoihin menemistä varten, Paris Hilton kertoi Access Liven haastattelussa.

Paris Hilton onnistui jo kerran hävittämään 20 karaatin timantilla varustetun kihlasormuksensa. Sormus hävisi Miamissa RC Cola Plant -yökerhossa naisen tanssiessa kädet ylhäällä. Sormus löytyi hänen onnekseen muutaman pöydän päästä samppanjapulloille tarkoitetusta jääkulhosta.