Kourtney Kardashian lomailee Italiassa – rintavat lomakuvat Caprilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien sisarusten vanhin sisko Kourtney alkoi seurustelemaan häntä huomattavasti nuoremman Younes Bendjiman kanssa toivuttuaan erosta Scott Disickiin. Kourtneylla ja Scottilla on kolme yhteistä lasta, Mason Disick, Reign Disick ja Penelope Disick.

Kourtney Kardashian ja Younes Bendjima viettivät tänä keväänä heidän parisuhteensa ensimmäistä vuosipäivää, jolloin mies muisti tyttöystäväänsä näyttävällä ruusulajitelmalla. Nyt 39-vuotias perheenäiti ja 25-vuotias Younes Bendjima lomailevat yhdessä Italiassa Caprin saarella.

Kourtney ja Younes ovat heidän suhteensa alusta saakka olleet hyvin tiiviisti yhdessä ja matkustelleet paljon. Kourtney Kardashianin tuoreimmat Instagram-kuvat ovat Caprin saarelta, jossa rakastavaiset nauttivat tällä hetkellä yhteisestä lomastaan.

la dolce vita

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

giorno e notte @capripalace

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

it’s best not to linger

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

buongiorno

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

📷 by my 💚

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on