Muuttoyritys oli tuhoon tuomittu – kaapille kävi todella huonosti

Koti & Asuminen Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muuttaminen on raskasta puuhaa, minkä vuoksi monet hankkivat avukseen ystävänsä tai panostavat siihen erikoistuneeseen muuttofirmaan. Toisinaan muuttomiesten ammattitaito on kuitenkin hyvä selvittää ennen palvelun tilaamista.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa ison vaatekomeron muuttaminen on mennyt pahasti pieleen. Verkossa levinneellä videolla kaksi miestä on kuvitellut keksineensä helpon keinon vaatekaapin kuljettamiseen. Miehet ovat pujottaneet vaatekomeron ympärille kaksi köyttä, joiden avulla he yrittävät laskea kaappia parvekkeen kautta alimpaan kerrokseen.

Kuten arvata saattaa, ei tilanne pääty hyvin. Köydet liukuvat vaatekaapin ympäriltä pois, minkä seurauksena puinen vaatekaappi putoaa suoraan maahan ja hajoaa muutamaan osaan sivullisten taputtaessa ja hurratessa kekseliäille muuttomiehille.