35-vuotias näyttelijäkaunotar pokasi 25-vuotiaan Nick Jonasin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialainen Priyanka Chopra on tehnyt tuloaan julkkismarkkinoille jo vuosien ajan, ja taannoinen Miss Maailma -tittelin voittaminen ei ainakaan hidastanut kaunottaren urakehitystä. Priyanka nähdään myös tähdittämässä tuoretta Baywatch-elokuvaa, joka perustuu takavuosien hittisarjaan. Nyt myös kaunottaren yksityiselämä on saanut mielenkiintoisen käänteen.

35-vuotias Priyanka Chopra on alkanut People-sivuston mukaan tapailemaan nuorta laulajaa Nick Jonasia. Kaunottaren ja 25-vuotiaan Jonasin lempi leiskahti jo aiemmin viime vuonna Met Gala -tapahtumassa, mutta sen jälkeen Jonas on kuitenkin yhdistetty vielä Demi Mooreen, jonka kanssa miehen huhuttiin treffailevan.

Tämän vuoden puolella Priyanka Chopra ja Nick Jonas ovat viihtyneet tiiviisti toistensa seurassa. He ovat käyneet yhdessä monissa iltatapahtumissa ja ensi-illoissa, minkä lisäksi nainen otti Jonasin myös seuralaisekseen serkkunsa häihin Intiaan. Pariskunta ei ole kuitenkaan omilla sosiaalisen median kanavillaan julkaisseet vielä toistaiseksi yhtäkään yhteiskuvaa.

Oh hey 👋🏼 #mtvawards

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Sun is shining, the weather is sweet ❤️

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on