Suloinen näky! Pingviinipariskunta käsi kädessä rannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Afrikassa matkaillessa ihmiset voivat nähdä ohjatuilla safariajeluilla ja luonnossa monia eläimiä, joita lähelle he eivät normaalisti pääsisi. Moni matkailija saattaa kuitenkin yllättyä siitä, että Etelä-Afrikassa asustelee myös pingviinejä.

Nyt YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa kaksi pingviiniä kävelee yhdessä hiekkarannalla. Pingviinit näyttävät kulkevan lähes käsi kädessä, minkä vuoksi monia onkin ihastuttanut se ajatus, että kyseessä olisi afrikanpingviinipariskunta.

Afrikanpingviini on erittäin uhanalainen pingviinilaji, joka elää Afrikan lounaisrannikolla. Lähes jokainen saari, jossa afrikanpingviinit pesivät, on suojeltua aluetta koska pingviineillä on luonnossa monia uhkia. Niiden poikasia tappavat ja syövät muun muassa hylkeet, minkä lisäksi poikaset voivat jäädä villiintyneiden kissojen kynsiin.