Will Smithin kauniit sanat vaimostaan: ”Emme eroa ikinä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Will Smithin vaimo ja kahden lapsen äiti, näyttelijä Jada Pinkett Smith kertoi äskettäin, että hänen vaginansa on emättimen uudistusoperaation jäljiltä samanlainen kuin teini-ikäisillä. Smithit ovat olleet naimisissa vuodesta 1997.

Will Smith tapasi nykyisen vaimonsa Bel-Airin prinssi -televisio-ohjelman kuvauksissa. He avioituivat vuonna 1997, ja saivat seuraavana vuonna ensimmäisen yhteisen lapsensa. 49-vuotias Will Smith on nyt sanonut, että mikään ei voisi vahingoittaa heidän parisuhdettaan, eivätkä he eroa ikinä.

– Emme enää sano ihmisille, että olemme naimisissa. Pidämme toisiamme elämänkumppaneina, jolloin ymmärrät olevasi tilanteessa, että olet kirjaimellisesti toisen ihmisen kanssa koko loppuelämäsi ajan. Tuen häntä kuolemaan saakka, Will Smith sanaili vaimostaan Rap Radar -haastattelussa.

I GOT HER ON THE GRAM!! @jadapinkettsmith . 📸: @alansilfen

A post shared by Will Smith (@willsmith) on