Ylivoimainen siivousvinkki lapsiperheisiin – kyllä toimii!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lapsiperheissä syntyy aina sotkua. Siivousfriikin elämä muuttuu siinä vaiheessa epätoivoiseksi, kun ipanat levittelevät lelujaan ympäri kotia tai lähmivät iltapuuroaan puupöydän uurteista pintaa vasten. Lapsiperheissä kulutetaan imuria ja rättiä keskivertotaloutta enemmän, mutta yhdellä vinkillä voi hallita perusjärjestystä paremmin.

PureWow-sivuston asiantuntijat vinkkaavat, että lapsiperheissä tulisi olla kannettava lelukassi jokaisessa asunnon huoneessa. Kodin järjestys kohoaa, kun kannattelee lelukassia olalla samalla, kun kävelee asunnon huoneesta toiseen. Lelut ja tavarat on helppo kerätä kassiin.

Lopulta kassin sisältö lajitellaan omille paikoilleen lastenhuoneessa. Lapset kannattaa opettaa jo pienestä pitäen siihen, että lelut kerätään pois leikkien päätteeksi. Kassin avulla lelujen keräämisestä ja lajittelemisesta voi tehdä myös hauskan leikin.