Panosta kesäjuhlissa jääpaloihin – tässä timanttisin vaihtoehto

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Nopein ja tehokkain keino jääpalojen hankkimiseen lienee niiden ostaminen valmiina säkeissä tai joidenkin ravintoloiden ulosmyyntivalikoimista. Osa ihmisistä valmistaa jääpaloja kertakäyttöpusseilla tai pienemmissä erissä jääpalamuotteja hyödyntäen.

Markkinoilla on monenlaisia muotteja, joiden avulla voi saavuttaa hauskoja yksityiskohtia juomiin. Yksi tyylikkäimmistä vaihtoehdoista on jalokiveä tai timanttia muistuttavat muotit, jotka tekevät juomasta hetkessä luksusluokan drinkin. Timanttijääpalat sopivat erinomaisesti esimerkiksi hääjuhlien baarin valikoimiin.

Timanttijääpalamuotit ovat suhteellisen edullisia. Mikäli haluaa jääpaloihin lisänäköä, kannattaa veden sekaan lisätä elintarvikevärejä tai eri värisiä mehuja. Muotteja myydään esimerkiksi Amazon-verkkokaupassa.

Amazon