Alessandra Ambrosio pronssibikineissä Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Parhaillaan neitokainen lekottelee Euroopassa eri lomakohteissa, ja tällä viikolla vuorossa ovat Espanjan aurinkorannat.

Eilen Alessandra kuvattiin nauttimassa aurinkoisesta lomapäivästään Ibizan bilesaarella, jossa hän otti aurinkoa niukoissa pronssinvärisissä bikineissä. Ambrosion bikinivartalo on yhä edelleen täydessä supermallikunnossa.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Splash
Splash
Splash
Splash