Mies hyppäsi kalliolta mereen – kukaan ei uskonut mitä putoaisi perässä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa etelän lomakohteissa hurjapäät osoittavat rohkeuttaan hyppimällä korkeilta kallioilta mereen. Nyt Walesissa sivusta seuraajien kameraan tallentui vaarallinen läheltä piti -tilanne, kun nuorten miesten hyppiminen saikin yllättävän käänteen.

Walesin Llanberisissa kuvatulla YouTube-videolla nähdään miten kaksi nuorta miestä ovat hyppimässä kalliolta mereen. Kaverukset kiipeilevät todella korkealla hetkisen, kunnes toinen miehistä uskaltautuu hyppäämään kallion reunalta alas.

Hyppy näyttää onnistuneen ongelmitta ja mies ui hypyn jälkeen kauemmaksi hyppykohdastaan. Mies on kuitenkin jäädä suuren kivilohkareen alle kun kalliosta irtoaa suuri pala aivan miesten hyppykohdan tuntumasta. Mies ehti juuri ja juuri uimaan kauemmaksi, mutta hieman hitaampana uimarina hän olisi saattanut jäädä suuren kivilohkareen alle.