Koira kuoli mystisesti – syylliseksi paljastui jättimäinen alligaattori

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien kauhuelokuvissa nähtiin monenlaisia petoja saalistamassa niin lemmikkejä kuin ihmisiäkin, ja nyt Yhdysvaltojen Floridassa on koettu lähes vastaava tilanne tosielämässä.

Sarasotan poliisi, Splash

Floridan Venicessä poliisi on nimittäin saanut kiinni täysin poikkeuksellisen kokoisen alligaattorin, kun se ryhtyi tutkimaan saksanpaimenkoiran outoa kuolemantapausta. Koira oli kuollut Shamrock Park -puistossa, kun alligaattori oli hyökännyt sen kimppuun.

Sarasotan poliisilaitoksen tutkimuksissa paljastui, että tappaja oli yli nelimetrinen, eli puolitoista metriä ihmisille turvallisena pidettyä rajaa suurempi. Paikallinen poliisi ei ole koskaan tavannut näin suurta alligaattoria alueellaan.