Sara Chafak uimapuvussa auringonlaskussa – ei jätä kylmäksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt missikaunotar Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa.

Nyt Sara Chafak nähdään jälleen upeissa kuvissa Instagramissa, jossa hänet nähdään poseeraamassa kurvikkaana punaisessa uimapuvussa auringonlaskussa.

Missikaunottarella on kuvassaan olutpullo kädessä.

Magic place! 🇱🇧

A post shared by SC (@sarachafak) on

https://www.instagram.com/p/Bk-smTXgKit/

Salaisuus: moni kysyy miten pysyn kunnossa. Vastaus tähän on että kunnossa pysyminen on tärkeää työssäni enkä aina kerkeä tai ole innokas treenaamaan niin että olisin jäätävässä tikissä yleiskunnon lisäksi tai pitää tiettyä ruokavaliota yllä varsinkin kun elää matkalaukku jetlag elämää eikä sekään helpota tilannetta että on kokki ja rakastaa ruokaa ehkä vähän liikaakin. Hyvistä geeneistä huolimatta ikäkin alkaa jossain vaiheessa olemaan olennainen osa aihetta ja keho vaatiikin yhä enemmän huomiota, joten etsin ratkaisua mikä jeesaisi mun kropassa tiettyjä kohtia pysymään kondiksessa yleiskunnon lisäksi ja löysin @coolsculpting. Sisäreidet sai kylmää kyytiä kerralla. Nyt säästyy monta tuntia treenaamisesta ja voi keskittyä tärkeihin asioihin ylimääräisen rehkimisen sijaan! Kiitos @cityklinikka, tää toimii👌🏾💃🏽#yourbodyisyourtemple #takecareofyourself

A post shared by SC (@sarachafak) on